Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g uien, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 30 g olijfolie
- 100 g spek, elk soort in dunne plakjes gesneden
- 250 g oesterzwammen, gesneden
-
1
tl vleesbouillonpasta
of 1 blokje vleesbouillon -
300
g Champagne
of 300 g droge witte wijn - 500 g water
- 300 g risottorijst
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2687.9 kJ / 642.4 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 480.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mosselen met frietjes
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Pavlova-toren met gemengde bessen
Geen beoordelingen
Rode kool cups met kip
25 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min