Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemalen lange vingers
- 200 g lange vingers (boudoirs), gehalveerd
Bessencoulis
-
250
g aardbeien
of 250 g diepgevroren aardbeien -
250
g frambozen
of 250 g diepgevroren frambozen - 30 g citroensap
- 100 g suiker
- 200 g Champagne
- 1 ½ tl agar-agar
Room
- 50 g suiker
- 300 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 300 g mascarpone
Opbouw
-
200
g aalbessen, als afwerking
of 200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerking - 20 g verse muntblaadjes, als afwerking
- Voeding
- per 1 glas
- Calorieën
- 1010.3 kJ / 241.5 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 95.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Pas d’évaluation
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Klassieke sabayon
15 Min
Mai tai
10 Min
Slasapje
Pas d’évaluation
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min