Compatibele versies
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Volkoren speltbrood
- 150 g water
- 200 g volle melk
- 20 g verse gist
- 1 snuifje suiker
- 750 g volkoren speltbloem
- 20 g olijfolie
- 60 g balsamicoazijn
- 1 tl zout
Broodvorming
- 20 g melk
- 20 g fijne havervlokken
Avocado-ei spread
- 2 eieren
- water, om de eieren te koken
- 3 takjes verse gemengde kruiden
- 200 g avocado
- 1 el vers geperst citroensap
- 50 g roomkaas
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
Gezond sap
- 800 g sinaasappels (± 4), met de schil, gehalveerd
- 400 g water
- 10 g verse gember, in stukken
- 200 g wortelen, geschild, in stukken (± 3 cm)
- 150 g appels, geschild, in kwarten
- 100 g ijsblokjes
- 1 snuifje kaneelpoeder
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2961.2 kJ / 707.7 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 122.6 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 22.6 g
- Natrium
- 887.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexicaanse tostadas met gehakt
1sa 10 dk
Kwarktaart in potjes
4h
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Courgettesoep met munt
35min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Butternut en gembersoep
35min
XXL - Pompoensoep
50min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min