Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ verse jalapeñopeper, ontpit en gehalveerd
- 20 g rode ui
- 4 takjes verse koriander, enkel de bladeren
- 2 snuifjes gemalen komijn
- 2 snuifjes gerookte paprikapoeder
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 20 g limoensap (± 1 limoen)
- 2 tl avocado-olie
- 250 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (1 cm)
- 800 - 1000 g watermeloen (± ¼ watermeloen)
- 2 - 3 druppels tabasco, om op te dienen (optioneel)
- ½ avocado, enkel het vruchtvlees, in blokjes (1 cm)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 209 kJ / 49.7 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 30.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30 min
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Cashew cheddarkaas
Keine Bewertungen
Franse brunch
Keine Bewertungen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30 min
Asperge-watermeloen salade
40min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min