Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Gochujang (Koreaans chilipasta)
- 20 g sesamolie
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g olijfolie
- 150 g mascarpone
- 1350 g water
- 1 tl zout
- 300 g verse mosselen, schoongemaakt, in hun schelp
- 150 g rauwe scampis, gepeld
- 150 g visfilets, zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)
- 150 g verse shiitakes, in plakjes (5 mm)
- 1 sjalot, gehalveerd
- 320 g risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)
- 50 g witte wijn
- 1 el groentebouillonpasta
- 20 g geroosterd sesamzaad (zwart)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3409.6 kJ / 814.9 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 39.1 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1603.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Hugo spritz
Keine Bewertungen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Keine Bewertungen
Beef Wellington
10h 10min
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Zalm en venkel risotto
25 Min