Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
800
g kabeljauwfilet, in 4 stukken gesneden
of 800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesneden - 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 citroen, enkel het sap
- 50 g verse peterseliebladeren
- 40 g olijfolie
- 300 g uien, in plakjes (1 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 50 g witte wijn
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 snuifjes gemalen kaneel
- 1 el tomatenpuree
- ½ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 50 g zwarte olijven, ontpit, gehalveerd
- 200 g bulgur, medium grof (kooktijd ± 20 min.)
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2141.4 kJ / 511.8 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 1399.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Hongaarse champignonsoep
30min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Aardappelsoep met curry
35min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Drie soorten melk cake
Geen beoordelingen
Koolsoep
50min