Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)
- 1 teentje knoflook
- 1 ½ tl zout
- ¾ tl vers gemalen zwarte peper
- 900 - 1000 g runderlende (in één stuk)
- 600 g water
- 200 g mozzarella, in kleine blokjes (± 5 mm)
- 200 g tomaten, zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)
- 20 g verse basilicumbladeren, in dunne plakjes (± 2 mm)
- 4 el extra vergine olijfolie
- 20 g verse bieslook, en iets meer om af te werken
- ¼ tl vers gemalen peper
- ½ tl zeezoutvlokken
- water
- 20 g boter
- 5 g maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1756.2 kJ / 419.7 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1067.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 godz.
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Geraspte wortelsalade
10min
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Carnaval maskers
1 Std. 45 Min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Klassieke sabayon
15min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min