Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 650 g inktvis, in stukken
- 60 - 80 g chorizo, in blokjes (1 cm)
- 150 g wortelen, in blokjes (1 cm)
- 400 g tomatenblokjes uit blik
-
350
g visbouillon pasta (zie tips)
of 350 g zeevruchten fumet - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- ½ verse rode peper, ontpit, in plakjes
- ½ - 1 tl paprikapoeder
- 1 gedroogd laurierblad
- 400 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- verse korianderbladeren, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1990 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1104 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min
Koolstoofpot met kalkoen
Geen beoordelingen
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Sous-vide miso aubergine
2sa 45 dk
Beef laab
1h 5min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 godz.
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min