Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 paprika's (± 200 g elk)
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g uien
- 30 g selder, in stukken
- 30 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie
- 300 g kippengehakt
- 2 eieren
- 40 g paneermeel
- ¾ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
-
50
g Scamorza, gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
of 50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1732.3 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 870.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Spiesje van konijn, appel en pruim
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Amandelpap
10min
Tostadas met kip
40min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Zomerse pastasalade
30 min