Compatibele versies
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g kalfsgebraad, uit de schouder
- 25 g zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)
- 1 teentje knoflook
- 60 g verse basilicum
- 60 g rucola
- 200 g olijfolie
- 100 g zonnebloempitten
- 2 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 240 g uien, gehalveerd
- 550 g courgette, in blokjes
- 450 g aubergine, in blokjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3804.7 kJ / 913.8 kcal
- Eiwitten
- 79.7 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 59.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 216.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Aardbeien mille-feuille
5h
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
Geen beoordelingen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Geen beoordelingen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Geen beoordelingen
Kabeljauw in tomatensaus
30 min