Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 80 g uien, gehalveerd
- 200 g rode paprika's, in stukken
- 500 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen peper, en iets meer om te bestrooien
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 1 tl paprikapoeder
- 30 g olijfolie, en iets meer om te bakken
- 120 g water
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 2 takjes verse tijm
- 600 g kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)
- ½ bos verse peterselie, gehakt
- 1 citroen, in schijfjes
- stokbrood, in sneetjes, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1291.8 kJ / 308.7 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 728.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Geen beoordelingen
Mini kerstboompjes
45min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Zalm met venkel
40 Min