Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
of 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout, volgens smaak
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (optioneel)
- 400 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1269 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Romige courgettensoep
35 Min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 godz. 35 min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
Geen beoordelingen
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Forel met hollandaisesaus
50min