Compatibele versies
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Eiwitten
- 48.4 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 2525.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Bessenschuim
10 Min
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Geen beoordelingen
Mini panettone
Geen beoordelingen
Paella met kidneybonen
55 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Rabarbertaart
55 Min