Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 350 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 1 ½ tl zout
- 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
- 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
Hollandaisesaus
- 100 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 50 g witte wijn
- 10 g citroensap, vers geperst
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3694 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 dk
Yoghurtdressing
5 dk
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Geen beoordelingen
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Beef laab
1h 5min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min