Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 25 g olijfolie
- 200 g tomaten, gehalveerd
- 150 g wortelen, in stukken
- 100 g knolselder, in stukken
- 150 g prei, in schijfjes (1 cm)
- 20 g tomatenpuree
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 400 g visfumet
- 400 g water
- 200 g witte wijn
- ¼ tl citroensap
- 350 g vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 901 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gierst met kip en curry
35min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 Min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Peren in rode wijn
5 Std.
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min