Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g jasmijnrijst
- 20 g olie
- 1 teentje knoflook
- 250 g rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 430 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 150 g broccoliroosjes (± 2 cm)
- 40 g lichte sojasaus
- 10 g donkere sojasaus
- 50 g oestersaus
- 50 - 60 g bamboescheuten, uit blik, in reepjes
- 5 g sesamolie
- 1 tl gemalen gember
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- lente-ui, in plakjes (1 mm), als afwerking
- gedroogde chilivlokken, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 6615.8 kJ / 1581.2 kcal
- Eiwitten
- 82.9 g
- Koolhydraten
- 221.8 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 5952.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Pastasalade met kip
1h 15min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
Geen beoordelingen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Enchiladas met rundvlees
30min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h