Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g gepelde amandelen
- 50 g lente-uien, in stukken
- 50 g olijfolie
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1200 g water
- 2 kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 200 g droge pasta, type farafalle
- 300 g wortelen, in stukken (4 mm)
-
200
g bevroren doperwten
of 200 g verse doperwten - 30 g azijn
- 5 g geraspte citroenschil
- 100 g roomkaas
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen peper
- 60 g sla, in plakjes
- 60 g verse jonge spinazie
- 20 g lente-uien, in dunne plakjes, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1721.5 kJ / 411.5 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 291.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Griekse varkensstoofpot
45min
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Arabische kip met couscous
45min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Geen beoordelingen