Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g verse gember, geschild, in plakjes (3 mm)
- 1 teentje knoflook
- 70 g honing
- 10 g sesamolie
- 70 g sojasaus
- 600 g verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olie
- 500 g bevroren doperwtjes
- 400 g water
- 200 g kokosmelk
- 1 el groentebouillonpasta
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 5 el geroosterd sesamzaad
-
50
g microgreens
of 50 g sla, in dunne plakjes (5 mm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3111.1 kJ / 743.6 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 43.4 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 1362.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Suikervrij bananenbrood
1h 15min
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Geen beoordelingen
Tunesische Chorba
45 Min
Snel brood
1h 15min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Vegan challah brood
2h 30min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min