Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g geroosterde ongezouten pinda's, in olie of droog
- 20 g pindakaas
- 10 g vissaus
- 1 tl bruine suiker
- 20 g rijstazijn
- 50 g sojasaus
- 1 - 2 tl sriracha saus
- 3 knoflookteentjes
- 20 g gember, vers wortel, gesneden (2 mm)
- 2 lente-uien, (ongeveer 60 g), in stukken gesneden
- 3 takjes Thaise basilicum, vers, alleen bladeren, gescheurd (optioneel)
- 30 g olie plus extra voor het bakken
- 200 g kippengehakt
- 12 vellen rijstpapier, rond
- water, om te weken
- 2 wortelen, gesneden in juliene
- 150 g sla, in dunne plakjes gesneden
- vers korianderblad, voor het opdienen
- 1 - 2 limoenen, in partjes, voor het opdienen
- verse rode peper, gehakt, voor het opdienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1284.8 kJ / 307.1 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 924.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Dadel curry dip
5 min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Curry-wortelbrood
1h 5min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min