Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bos verse peterselie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
-
300
g verse eekhoorntjesbrood, schoongemaakt, in stukken
of 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperst - 30 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)
- 60 g droge witte wijn
- 800 g water
-
1
tl zout
of 1 volle tl vleesbouillonpasta - 30 g boter, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Curry-wortelbrood
1h 5min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Rucola taart
Geen beoordelingen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 Min
Pavlova-toren met gemengde bessen
Geen beoordelingen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min