Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asperges en aardappelen
- 600 g water
- 1 tl zout
- 1 snuifje suiker
- 5 g boter (optioneel)
- 700 - 750 g aardappelen, klein of in stukken (zie tip)
- 1000 - 1500 g asperges (wit of groen)
Hollandaisesaus
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g citroensap
- 175 - 350 g boter
- 4 - 8 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 - 2 snuifje gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Kimchi
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Geen beoordelingen
Tunesische Chorba
45 min
Pizza lahmacun a la Turk
1 godz.
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min
Kleverige sesamkip
40 min
Alpenmacaroni
45 min
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen