Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 250 g bloem
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ¼ afgestreken tl zout
- bloem om te bestuiven
- 150 g zure room, 18% vet
- ½ tl zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
Topping en afwerking
- 200 g witte ui gehalveerd
- 200 g rode ui gehalveerd
- 30 g verse bieslook, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 6.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Hugo spritz
Geen beoordelingen
Boemkool buffalo hapjes
Geen beoordelingen
Ovenburger
1h 45 min
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Franse brunch
Geen beoordelingen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10 min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Geen beoordelingen
Karamelpoeder
1h
Basis karamel
25min