Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 200 g water
- ½ blokje verse gist (20 g)
- 1 tl suiker
- 500 g bloem en nog iets extra om te bestrooien
- 2 tl zout
- 30 g zonnebloemolie
- 1 ei
Vullen en afwerken
- 1 zakje spek, gezouten en gerookt, gesneden (100 g)
- 1 ui, gehalveerd
- 1 knoflookteentje
- 20 g zonnebloemolie
- 500 g gemengd gehakt
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 50 g ketchup
- 20 g mosterd (Variatie naar smaak)
- 70 g gepekelde augurk, in dunne plakjes
-
7
sneetjes smeltkaas (ongeveer 180 g)
of 180 g Cheddar kaas, in dunne plakjes - 1 ei, losgeklopt om te bestrijken
- 20 g sesamzaad
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3551 kJ / 848 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Kreplach
55 min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Paaspastei
Geen beoordelingen
Cheesecake
1h 30min
Alpenmacaroni
45 Min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Geen beoordelingen