Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 150 g bloem en iets meer om te bewerken
- 75 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 50 g water
Vulling
- 100 g uien, gehalveerd
- 4 takjes verse bladpeterselie
- 150 g gerookte gekookte ham
- 700 g varkensnek (procureur), ontbeend, in blokjes
- 1 ei
- 30 g cognac
- 1 afgestreken tl gemalen peper
- 15 g zout
- 6 hardgekookte eieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2052 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 31.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Gevulde vis
1 godz. 50 min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1hod. 5min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Glühwein
15min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen