Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas
- 50 g wit brood, geroosterd
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 2 tl verse dragon
- 600 g water
- 9 snuifjes zout, aan te passen aan de smaak
- 500 g verse groene erwten
- 200 g wortelen, primeur, in de lengte doormidden gesneden
- 70 g sjalotten, doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 190 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 4 visfilets
- 6 snuifjes vers gemalen peper, aan te passen aan de smaak
- 1 tl mosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2624.3 kJ / 629.3 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 20.3 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 1152.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Zomerse pastasalade
30 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Kreplach
55min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Pâté in korst
10h
Krokante olijven
1h 30min