Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Chinese kool, in de lengte doormidden gesneden, daarna in drieën gesneden
- 2500 g water, gefilterd
- 150 g Himalaya zout
- 3 knoflookteentjes
- 2 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 appel (alle soorten), met klokhuis en in vieren gesneden
- 5 lente-uien, in drieën gesneden
- 1 - 2 tl gemalen cayennepeper
- 1 - 2 tl paprikapoeder
- 1 tl tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 30 g kokosbloesemsuiker
- 1 nori vel, in stukken gescheurd
- 20 g water, warm
- Voeding
- per 1 beker
- Calorieën
- 1615 kJ / 384.5 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Driekoningentaart met frangipane
50min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Hugo spritz
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Geen beoordelingen
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Geen beoordelingen
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min