Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 30 g suiker
- 1 citroen, alleen dun raspel van de huid (optioneel)
- 120 g melk
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken
-
15
g verse gist, verkruimeld
of 1 ½ tl gedroogde gist - 1 eierdooier, van een medium ei
- 300 g bloem
- ½ tl zout
Vulling
- ½ bos verse dille
- 250 g roomkaas, met kruiden
- 3 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen peper
- bloem, om te bestuiven
- 250 g gerookte zalm in plakjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1430.4 kJ / 341.9 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 535.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Gekruide lamstaart
40 min
Charoset
15 min
Franse brunch
Geen beoordelingen
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Brioche
5h
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Pierogi met vlees
1 godz.
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20 min
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen