Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
- 100 g uien, in vier gesneden
- 20 g koolzaadolie
- 320 - 350 g rundvlees, gekookt, in stukken (zie tip)
- 40 - 50 g wortelen, gekookt, in stukken (zie tip)
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- ¼ - ½ tl gedroogde marjolein
Pierogi
- 250 g water, en iets meer om de pierogi te koken
- 1 ei
- 20 g koolzaadolie
- 560 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 1 snuifje zout, en iets meer om de pierogi te koken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Zalmvlecht
Pas d’évaluation
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Pas d’évaluation
Vegan pudding
15 Min
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Pas d’évaluation
Naan (Hindoe brood)
Pas d’évaluation
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Paaspastei
Pas d’évaluation
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation
Nougat-koekjes
Pas d’évaluation
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation