Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (3 cm)
- 100 g volle yoghurt
- 50 g feta kaas
- 1 ei
- 150 g gele ui, in vieren gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 20 g olijfolie plus extra om in te strijken
- 500 g lamsgehakt
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl gemalen kaneel
- 20 g tomatenpuree
- 1 - 2 tl groentebouillonpasta, naar smaak (zie tips)
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 6 vellen filodeeg
- olijfolie, om in te strijken
- 1 el paneermeel
- 60 g gemengde jonge bladsla
- 1 el ciderazijn
- 1 tl honing
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1267 kJ / 301.7 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 386.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus
Geen beoordelingen
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Zoete aardappellasagne
Geen beoordelingen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Brownies van zoete aardappel
1h
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Beef Wellington
10h 10min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2sa 45 dk