Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g bloem
- 70 g broodkruim
- 4 eieren
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 300 g water
- 200 g aardappelen, geschild, in blokjes (1,5 cm)
- 4 kippenbouten, zonder vel
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in kleine stukjes
- 1 ½ tl zout
- ½ tl peper
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl paprika, zoet
- 150 g mozzarella, in blokjes
- olie om te frituren
Mayonaisedip
- 200 g zonnebloemolie
- 40 g rode ui
- 1 ei
- 1 tl citroensap
- 2 tl sriracha saus
- 2 snuifjes peper
- 3 snuifjes zout
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4732.4 kJ / 1131.1 kcal
- Eiwitten
- 62.3 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 81.3 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1828.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Kimchi mac&cheese
50min
Soefganiots
2h
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Italiaanse brunch
1h 30min
Drie kaas pides
1 Std. 40 Min
Pisco sour
Geen beoordelingen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen