Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bramenjam met Crémant en vanille
- 500 g braambessen
- 250 g geleisuiker 2:1
- 20 g citroensap
- ½ vanillestokje, alleen het merg
- 100 g schuimwijn, type Crémant
Financiers
- 100 g gepelde amandelen
- 150 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
- 50 g bloem
- 170 g pure poedersuiker
- ½ vanillestokje, alleen het merg
- 150 g eiwit (5 middelgrote eiwitten)
Omelet met kruiden, geitenkaas en vijgen en mini croque monsieur
- 600 g water
- 150 g broccoli roosjes, (ongeveer 2 cm)
- 120 g Gruyère kaas, in stukken
- 40 g bloem
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), (30 g in stukken gesneden, 20 g gesmolten)
- 300 g melk
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 1 ½ tl zout
- 1 tl zwarte peper, gemalen
- 20 sneetjes wit brood
- 10 sneetjes gekookte ham
- 10 g vers peterselieblad
- 10 g vers korianderblad
- 10 g verse bieslook, in kleine ringen gesneden
- 200 g verse geitenkaas, in stukken
- 8 eieren
- 4 kleine vijgen, gesneden in achtsten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4353 kJ / 1040.4 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 23.6 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 1552.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu
5h 20min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Sushi tacos
Geen beoordelingen
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Buikmannetjes
1h 30min
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h