Compatibele versies
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 2 tl zout
- 1 ½ tl basterdsuiker
- 2 el melk
-
15
g verse gist, verkruimeld
of 2 tl gedroogde gist - 1 el water, warm
- 300 g bloem
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 200 g ongezouten boter, op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)
Vulling
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 200 g buikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (2 cm)
- 1 el olijfolie
- 100 g venkel, in dunne schijfjes
- 200 g snijbiet, in stukken (2 cm)
- 200 g water
- 1 el verse dille, fijn gehakt (optioneel)
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Samenstelling
- bloem, om te bestrooien
- 80 g verse geitenkaas, verkruimeld
- 1 ei
- 1 el melk
- 2 - 3 el zonnebloempitten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Citroen-kokos bliss balletjes
Geen beoordelingen
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Tunesische Chorba
45min
Franse brunch
Geen beoordelingen
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Kaas uilen
Geen beoordelingen