Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 10 g boter, om in te vetten
- 100 g bloem, bij voorkeur gezeefd en 1 el om de vorm te bestuiven
- 20 g ongezoete cacaopoeder, bij voorkeur gezeefd
- 150 g donkere chocolade, in stukken
- 550 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 80 g poedersuiker
- 400 g amarena kersen, op siroop (nettogewicht 220 g, bewaar de siroop)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2328 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glazuur
5 Min
Aardappelkoekjes
45 Min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Franse brunch
Geen beoordelingen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 godz. 50 min
Carnaval maskers
1 Std. 45 Min
XXL kip pastei
Geen beoordelingen
Hartenbroodjes
1h
IJskroon van meringue en frambozen
Geen beoordelingen
Rabarber-citroen cookies
Geen beoordelingen