Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frambozencoulis
- 200 g frambozen, vers of bevroren
- 100 g basterdsuiker
- 20 g citroensap
Pavlova
- 330 g suiker
- 250 g eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
- 1 tl witte azijn
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 40 g maïzena (zetmeel)
Frambozencrème
- 600 g room, 35% vet
- 20 g frambozen, vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren
- 500 g gemengde verse bessen, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1451 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 90.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Rucola taart
Geen beoordelingen
Marshmallows
2h 30min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Alpenmacaroni
45min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 min