Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g bulgur
- 410 g water
- 70 g olijfolie
- 480 g bloem
- 10 g verse gist
- 10 g zout
- bloem, om te bewerken
- 80 g Cheddar kaas, in stukken
- 80 g Gruyère kaas, in stukken
- 80 g mozzarella, in stukken
- 200 g sjalotten, gehalveerd
- 1 tl suiker
- 15 g balsamicoazijn (optioneel)
- 20 g ciderazijn
- 2 teentjes knoflook
- 5 g verse peterseliebladeren
- 20 g boter, in stukken
-
400
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken
of 400 g verse champignons de Paris, in stukken - 2 - 3 snuifjes zout
- 3 - 4 el boter, om te bakken
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2309.6 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 733.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Curry-wortelbrood
1h 5min
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Hollandaisesaus
15min
Pavlova-toren met gemengde bessen
Geen beoordelingen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min