Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout, en iets meer om af te werken
- 225 g diepgevroren doperwtjes
- ½ tl citroensap, naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 62.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2644.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Choronsaus
20 Min
Perzik Bellini
5 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Steak tartaar
30 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min