Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bloemkool en truffelpuree
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 300 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 100 g volle melk
- 1 tl truffelolie
- ¼ tl zout, naar eigen smaak
Sint-jakobsschelpen
- 500 g water
- 16 sint-jakobsschelpen, met schelp
- verse bieslook, fijngehakt, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 160.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 mnt
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 mnt
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Asperge-watermeloen salade
40 mnt
Chili van rund met citroenfeta
45 mnt
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Spinazierisotto met asperges
40 mnt
Choronsaus
20 mnt
Aardbeienpudding
2h 10min
Vitello tonnato
13h