Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tonijnsaus
- 300 g zonnebloemolie
- 80 g tonijn in olie (uit blik), uitgelekt
- 10 g kappertjes en iets meer om te serveren
- 3 ansjovisfilets, in olie
- 1 tl azijn
- 1 ei
- 1 eierdooier
- 20 g citroensap
- 2 snuifjes zout (aanpassen naar smaak)
Koken van het kalfsvlees
- 1 kalfsgebraad (800 à 1000 g)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1000 g water om te stomen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2814 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 38.07 g
- Koolhydraten
- 0.05 g
- Vetten
- 58.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Geen beoordelingen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 dk
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Bearnaisesaus
20 dk