Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g wortelen
Sieuw mai-deeg
- 50 g water
- 180 g bloem
- 1 ei
Vulling
- 300 g buikspek met vet, ontbeend, ontveld, in stukken (3 cm)
- 15 - 20 g verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)
- 5 - 10 g verse gember, in dunne schijfjes (optioneel)
- 270 g rauwe garnalen, gepeld, vers of diepgevroren
- 1 el suiker
- 2 el lichte sesamolie (30 g, zie tip)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 1 tl maïsmeel (zetmeel)
- olie, om in te vetten
- bloem, om te bestrooien
- 500 g water
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 240 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato
13h
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20 min
Appelpunch
Geen beoordelingen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Koffielikeur
40min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min