Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Knoedeldeegvellen
- 150 g water, plus extra indien nodig
- 300 g bloem
- 1 el olie, plus extra om in te vetten
- ¼ tl zout
Vulling en knoedels
- 400 g witte koolbladeren, in stukken
- 1 ½ tl zout
- 350 g varkensgehakt
- 530 g water
- 20 g sojasaus
-
10
g rijstwijn
of 10 g sake - ½ tl suiker
- ½ tl gemalen peper
- 1 tl lichte sesamolie (15 g)
- bloem, om te bestrooien
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Hornazo
Geen beoordelingen
Lamslende met roze pepersaus
45min
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Amandelpasta
1 Std. 10 Min
Basis kippenbouillon
35 Min