Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g ui
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g venusschelpen
- 1 snuifje paprika poeder
- 50 g witte wijn
- 150 g visbouillon
- 2 el verse peterselie, fijngehakt (enkel de blaadjes)
- 1 tl paneermeel
- ½ tl zout (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 980 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 15.85 g
- Koolhydraten
- 9.08 g
- Vetten
- 14.98 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 godz.
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Geen beoordelingen
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Romige erwtensoep
40 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45 min.
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Vitello tonnato
13h