Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g olijfolie
- 5 g verse peterselie, enkel de bladeren
- 5 g verse bieslook, grof gehakt
- 5 g verse salie, enkel de bladeren
- 5 g verse tijm, enkel de bladeren
- 5 g verse rozemarijn, enkel de naalden
- 1 el mosterd
- 3 teentjes knoflook
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 100 g peren, geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 200 g rode uien, in vieren gesneden
- 2000 g varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd, in vlinder geopend
- 2 tl zeezout
- 2 ½ tl gemalen zwarte peper
- 2 venkelknollen, in vieren gesneden
- 400 g peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2963.8 kJ / 708.4 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 67.3 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 303.7 mg
Alternatieve recepten
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Kimchi mac&cheese
50min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Geen beoordelingen
Kweeperentaart
Geen beoordelingen
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Vitello tonnato
13 godz.