Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raviolideeg
- 200 g bloem voor pasta
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Vulling
- 2 takjes verse peterselie, plus voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peren in blokjes gesneden (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten doormidden gesneden
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Saus
- 1 teentje knoflook
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
of 1 tl maïszetmeel - 180 g groentebouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 25% v.g
- 1 - 2 tl zout
- 1300 g water
- 20 g grenadine
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 11769.9 kJ / 2813.1 kcal
- Eiwitten
- 89.3 g
- Koolhydraten
- 233.2 g
- Vetten
- 161.2 g
- Verzadigd vet
- 60.3 g
- Vezels
- 23.3 g
- Natrium
- 4487.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Smoothie trio
Geen beoordelingen
Latkes (aardappelkoekjes)
45 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Proteïnepudding
6h 35 min
Eendenlever
33 Std.