Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g aardappelen geschild en in stukken gesneden
- 2 eieren
- 100 g ui, in stukken gesneden
- ¾ tl fijn zout of naar smaak
- ¼ tl zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 30 g bloem
- bakolie, om te verwerken
- zure room, om op te dienen
- verse bieslook, fijngehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1706 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 71 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Kikkererwten shoarma salade bowl
No ratings
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Aardappel pannenkoeken
45min
Kleverige sesamkip
40min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
No ratings
Linzensoep met spinazie
50min