Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- boter, om in te vetten
- 20 g amandelen
- 200 g feta kaas, in stukken
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 - 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 6 stengels verse tijm, enkel de bladeren
- 250 g ricotta
- 200 g crème fraîche
- 6 eieren
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 uien, gehalveerd
- 400 g savooiekool, in stukken
- 5 el amandelschilfers
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 990 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Bolognesesaus
1h 15min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15 Min