Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g selder, in stukken gesneden
- 80 g wortelen, in stukken gesneden
- 160 g uien, gevierendeeld
- 25 g olijfolie
- 100 - 120 g pancetta, naar smaak, in blokjes gesneden
- 250 g rundergehakt, verbrokkeld
- 250 g varkensgehakt, verbrokkeld
- 70 g witte wijn, droog
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 30 g tomatenpuree
- 3 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl zout
- 100 g volle melk
- verse peterselie, voor garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1459.1 kJ / 348.7 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 527.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Macaroni met ham en kaas
Geen beoordelingen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Waterzooi van kip
1h
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Courgette en ham lasagne
1h 5 min.
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30 min.
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min