Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g water
- 70 g boter, in stukken, en iets meer om in te vetten
- 500 g bloem
-
10
g verse gist, verkruimeld
of 4 g gedroogde gist - 1 tl suiker
- 1 ½ tl zout
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 150 g verse jonge spinazie
- 1 teentje knoflook
- 50 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 120 g extra vergine olijfolie
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- salade bladeren
- gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
- 1 - 2 eieren, hardgekookt, in plakjes gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2801 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 506 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige aspergesoep
25min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Geklopt eiwit
5 min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Forelmousse
5 min
Vegan bananen-kokoscake
Geen beoordelingen
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10 min
Appelmoes
20min