Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sjalotten, gehalveerd
- 250 g gerookte forelfilet, in stukken (ong. 4 filets)
- 150 g verse room
- ¼ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- 20 sneetjes pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 takjes dille, vers, om te garneren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 257 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Peergelei
Geen beoordelingen
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 Min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30 min
Pikante kalkoensatés
1hod.
Mousse van kaas
10 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Roomkaasspread met radijsjes
5 min
Mousse van tonijn
10 min
Mousse van ham
10 min