Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Veganistische taartbodem
- 65 g gepelde amandelen
- 80 g suiker
- 460 g bloem
- 40 g olijfolie
- 210 g ijskoud water
- ½ tl bakpoeder
- 2 - 3 snuifjes zout
Appelvulling
- 1400 g appels, geschild, ontpit, in vieren gesneden
- 1 el kaneelpoeder
- 2 el vers geperst citroensap
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 150 g vloeistof uit een blikje kikkererwten (aquafaba)
- 130 g suiker
- ¼ tl ciderazijn
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 863.1 kJ / 206.3 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 29.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Vegan citroen en zwarte thee taart
Geen beoordelingen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Geen beoordelingen
Groene smoothie bowl met gojibessen
Geen beoordelingen
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Boterhammen met spinazie pesto
1 godz. 55 min