Compatibele versies
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g suiker
- 120 g balsamicoazijn
- 800 g rode paprika, zaadjes verwijderd, in stukken
- 200 g tomaten, in vierden, ontpit
- 1 bos verse koriander
- 40 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook, gehalveerd
- 160 g sinaasappelsap
- 80 g olijfolie
- 3 snuifjes zout
- 2 snuifjes 5 bessen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 543.3 kJ / 130.3 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 584.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Miso carbonara udon noedels
25min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Boekweit met champignons
25min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min